Jan Kees Boer Transport is gespecialiseerd in uitzonderlijk vervoer, zowel intern als over de weg. Wij beschikken over langdurige doorlopende ontheffingen voor Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Polen om uitzonderlijke transport van ondeelbare ladingen op korte termijn te kunnen uitvoeren. Worden deze maten en gewichten door uw lading overschreden, dan vragen wij een incidentele ontheffing aan om uw lading toch op zijn bestemming te krijgen.

Speciale opleggers

Voor al het exceptionele transport beschikken wij o.a. over teletrailers voor ladingen tot ruim 40 meter, Semi-diepladers tot 180 ton laadvermogen en diepladers met laadvermogens tot 130 ton.

 

 

 

 

 

Schuin laden  

Op ons hydraulisch kantelbaar juk systeem kunnen we de breedte van constructies, wissels, onderdelen of plaatwerk terugbrengen naar maten die zonder begeleiding en/of tijdrovende ontheffingsaanvragen kunnen worden vervoerd.

Bijkomend voordeel is dat er vlak geladen en gelost kan worden.Tevens de oplossing bij een smalle loodsdeur van het bedrijfspand. Het laadvermogen van dit frame bedraagt 80 ton. Naast een hydraulisch kantelframe beschikken wij ook over meerdere opbouwbare kantelframes om tot 50 graden schuin te laden.

 

 

 

 

 

 

Zwaar Transport

Ook beschikken wij over modulaire diepladers tot 19 assen, De trailers zijn zowel om te bouwen tot een 16-assige semidieplader als een meerassige diepladers. Doordat er asstellen kunnen worden afgehaald/toegevoegd zijn alle soorten combinaties mogelijk om ieder type lading goed te kunnen laden zonder wettelijke aslasten te overschrijden.

 

 

 

 

 

 

 

Interne Transporten

Wij voeren ook veel speciale, interne transporten uit op bedrijfsterreinen. Doordat de snelheid laag blijft, stijgt het laadvermogen per as. Constructies tot en met 250 ton kunnen vervoerd worden met ons materieel.

Transportbegeleiding en verkeersregelaars

Uw transport wordt door Jan Kees Boer Transport volledig geregeld: verkenning van de locatie, aanvragen van de benodigde ontheffingen en met eigen transportbegeleiding en/of
verkeersregelaars. Korte lijnen, zeer direct. Wij beschikken over 3 begeleidingswagens om het transport optimaal te kunnen
coördineren.