Zware containers

In 20 ft. containers kan veel materiaal worden opgeborgen. Dan kan het voorkomen dat de containers te zwaar worden voor bakwagens of trailers met een zware kraan. Juist voor die containers hebben wij een oplossing: het zijliftsysteem.

Containers met bouwmateriaal, materialen voor bij het (bagger)stort en generators tot maar liefst 30 ton kunnen hiermee naar de plek van bestemming worden gereden en direct op het werk worden afgeleverd, zonder dat hiervoor een mobiele kraan nodig is.

 

 

 

 

 

 

Zijliften met autolaadkraan

Een aantal van onze bakwagens zijn uitgerust met een autolaadkraan die samen met een zijliftarm zware 20ft containers op en af kunnen zetten tot 26 ton.

Het grote voordeel van het zijliftsysteem is het feit dat door middel van de autolaadkraan nog steeds losse spullen naast de container kunnen worden geladen en gelost of andere werkzaamheden verrichten. Bij gebrek aan ruimte kunnen de containers ook gestapeld worden op het werk.

Wij beschikken over 3 kraanwagens welke met een zijlaadarm uitgerust kunnen worden.

40 ft. container

U moet een 40 ft. container verplaatsen, maar heeft u hiervoor geen geschikt materieel? Wij beschikken over een zijlift systeem voor 40 ft. containers met een maximaal gewicht van 35 ton.