Jan Kees Boer Transport B.V.

Sterk in specialistisch werk!

Wanneer u een oplossing zoekt voor uw transportproblemen bent u bij ons aan het juiste adres. Met ruim 95 jaar ervaring hebben wij een oplossing voor al uw transporten: Van koerierswerk tot exceptioneel transport.

Jan Kees Boer Transport B.V. is een familiebedrijf waar op dit moment de directie gevoerd wordt door de vierde generatie. Na een begin met paard en wagen is het bedrijf nu uitgegroeid tot een middelgroot transportbedrijf met 35 trekkende eenheden.

Transport

Open vervoer

Jan Kees Boer Transport vervoert veel van de ladingen open, al dan niet afgezeild. Een extra specialisme in dit open transport zijn onze hoge rongen, waardoor er volle vrachten pijpen veilig kunnen worden vervoerd. Ook worden nieuwe transporteenheden extra laag uitgevoerd, zodat er hogere ladingen op standaard transportmiddelen kunnen worden vervoerd.

Exceptioneel transport

In al die jaren hebben wij ons verder gespecialiseerd in exceptioneel transport met eigen transportbegeleiding en in het laden en lossen met hydraulische autolaadkranen. Deze kranen zijn voorzien van zelfontwikkelde klemmen met diverse hulpmaterialen. Wij beschikken over doorlopende ontheffingen voor Nederland, Belgie, Duitsland, Frankrijk en Polen om uitzonderlijke transport op korte termijn te kunnen uitvoeren. Wij kunnen transport tot 150 ton ladinggewicht, 7,5m breedte en 40m lengte voor u uitvoeren.

Koerierswerk

Voor spoedleveringen hebben wij diverse kleine voertuigen om uw goederen zo snel mogelijk in goede staat af te leveren op de plaats van bestemming.

Verhuur

Bij ons kunt u ook terecht voor de huur van Heftrucks tot 12 ton en Hoogwerkers tot een werkhoogte van 25 m. Daarnaast kunt u ook rijplaten huren en laten uitleggen.

Veiligheid

Daar waar wij veiligheid zeer hoog hebben staan, beschikken wij over verschillende certificaten en vergunningen. En om ons vervoer zo veilig en goed mogelijk te laten verlopen:

  • Certificaat Basisveiligheid VCA (iedere werknemer)
  • VCA Bedrijfscertificaat
  • ADR-certificaat (iedere chauffeur voor tank en stukgoed) voor uitvoering van gevaarlijke stoffen transporten, wagens VLG gekeurd.
  • TCVT- gekeurde autolaadkranen en certificering van kraanmachinisten
  • Geregistreerd bij Niwo voor het vervoeren van afvalstoffen, op VHIB-lijst voor o.a. oud metaal.
  • Periodieke keuringen klemmen, hijskettingen en hijsbanden.

Offerte aanvragen

Heeft u een project- of transportaanvraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen