Jan Kees Boer Transport B.V.


Wanneer u een oplossing zoekt voor uw transportproblemen bent u bij ons aan het juiste adres. Met ruim 90 jaar ervaring hebben wij een oplossing voor al uw transporten: Van koerierswerk tot exceptioneel transport.

Jan Kees Boer Transport B.V. is een oud familiebedrijf waar op dit moment de directie gevoerd wordt door de vierde generatie. Na een begin met paard en wagen is het bedrijf nu uitgegroeid tot een middelgroot transportbedrijf met ruim 30 trekkende eenheden.

Open vervoer

Jan Kees Boer Transport vervoert veel van de ladingen open, al dan niet afgezeild. Een extra specialisme in dit open transport zijn onze hoge rongen, waardoor er volle vrachten pijpen veilig kunnen worden vervoerd. Ook worden nieuwe transporteenheden extra laag uitgevoerd, zodat er hogere ladingen op standaard transportmiddelen kunnen worden vervoerd.

Exceptioneel transport

In al die jaren hebben wij ons verder gespecialiseerd in exceptioneel transport met eigen transportbegeleiding en in het laden en lossen met hydraulische autolaadkranen. Deze kranen zijn voorzien van zelfontwikkelde klemmen met diverse hulpmaterialen. Wij beschikken over doorlopende ontheffingen voor Nederland, Belgie, Duitsland, Frankrijk en Polen om uitzonderlijke transport op korte termijn te kunnen uitvoeren. Wij kunnen transport tot 150 ton ladinggewicht, 7,5m breedte en 40m lengte voor u uitvoeren.

Koerierswerk

Voor spoedleveringen hebben wij diverse kleine voertuigen om uw goederen zo snel mogelijk in goede staat af te leveren op de plaats van bestemming.

Verhuur

Bij ons kunt u ook terecht voor de huur van Heftrucks tot 12 ton en Hoogwerkers tot een werkhoogte van 25 m. Daarnaast kunt u ook rijplaten huren en laten uitleggen.

Veiligheid

Daar waar wij veiligheid zeer hoog hebben staan, beschikken wij over verschillende certificaten en vergunningen. En om ons vervoer zo veilig en goed mogelijk te laten verlopen:

  • Certificaat Basisveiligheid VCA (iedere werknemer)
  • VCA Bedrijfscertificaat
  • ADR-certificaat (iedere chauffeur voor tank en stukgoed) voor uitvoering van gevaarlijke stoffen transporten, wagens VLG gekeurd.
  • TCVT- gekeurde autolaadkranen en certificering van kraanmachinisten
  • Geregistreerd bij Niwo voor het vervoeren van afvalstoffen, op VHIB-lijst voor o.a. oud metaal.
  • Periodieke keuringen klemmen, hijskettingen en hijsbanden.

Nieuws


9 mrt

Zijliftauto voor Aggreko

Het is al even geleden – eind oktober 2019 – maar zeker het vermelden waard dat we deze prachtige Volvo FH 500 10×4 in ontvangst mochen nemen. De auto is uitgerust met een HIAB X-Hipro 558 autolaadkraan aan de achterzijde en kan in combinatie met zijlaadarm aan de voorzijde containers tot 26 ton liften! Dankzij […]

9 mrt

Semi met oprijgoten

Onlangs hebben wij een nieuwe Nooteboom semi-dieplader met oprijgoten aangeschaft. De trailer is uitgevoerd met 3 gedwongen gestuurde assen en uitschuifbaar tot 6,5 meter, wat dit een zeer multifunctionele trailer voor ons wagenpark maakt.

9 mrt

Tunnelboor Rijnlandroute

Eind februari tot begin april zijn de zwaarste onderdelen van de tunnelboor van de eindschacht naar de beginschacht vervoerd voor boring van de laatste tunnelbuis. De 15 stukken¬†wogen tussen de 50 en 140 ton tot 6,45 meter breed, wat het een uitdagende transportklus maakte. Dankzij de mooie foto’s van diverse fotografen is de klus ook […]

8 feb

Drukvat naar Rostock

Afgelopen maand hebben we een mooi transport naar Rostock uitgevoerd met een drukvat van 13 meter onderin de diepader. Onderstaand filmpje geeft een leuk beeld van de grootte van het transport.

8 feb

Start nieuwbouw

Eindelijk is het zover, we zijn van start gegaan met voorbereiding van de nieuwbouw aan de Lekdijk, Nieuw-Lekkerland. Wegens het vele puin in de grond wordt een deel afgegraven voor de fundering van het gebouw om voor te bereiden voor het heiwerk. De gehele bouw zal worden opgenomen met een timelapse-camera, om het hele bouwproces […]