Jan Kees Boer Transport B.V.


Wanneer u een oplossing zoekt voor uw transportproblemen bent u bij ons aan het juiste adres. Met ruim 90 jaar ervaring hebben wij een oplossing voor al uw transporten: Van koerierswerk tot exceptioneel transport.

Jan Kees Boer Transport B.V. is een oud familiebedrijf waar op dit moment de directie gevoerd wordt door de derde generatie. Na een begin met paard en wagen is het bedrijf nu uitgegroeid tot een middelgroot transportbedrijf met ruim 30 trekkende eenheden.

Open vervoer

Jan Kees Boer Transport vervoert veel van de ladingen open, al dan niet afgezeild. Een extra specialisme in dit open transport zijn onze hoge rongen, waardoor er volle vrachten pijpen veilig kunnen worden vervoerd. Ook worden nieuwe transporteenheden extra laag uitgevoerd, zodat er hogere ladingen op standaard transportmiddelen kunnen worden vervoerd.

Exceptioneel transport

In al die jaren hebben wij ons verder gespecialiseerd in exceptioneel transport met eigen transportbegeleiding en in het laden en lossen met hydraulische autolaadkranen. Deze kranen zijn voorzien van zelfontwikkelde klemmen met diverse hulpmaterialen. Wij beschikken over doorlopende ontheffingen voor Nederland, Belgie, Duitsland, Frankrijk en Polen om uitzonderlijke transport op korte termijn te kunnen uitvoeren. Wij kunnen transport tot 120 ton ladinggewicht, 6,5m breedte en 40m lengte voor u uitvoeren.

Koerierswerk

Voor spoedleveringen hebben wij diverse kleine voertuigen om uw goederen zo snel mogelijk in goede staat af te leveren op de plaats van bestemming.

Verhuur

Bij ons kunt u ook terecht voor de huur van Heftrucks tot 12 ton en Hoogwerkers tot een werkhoogte van 25 m. Daarnaast kunt u ook rijplaten huren en laten uitleggen.

Veiligheid

Daar waar wij veiligheid zeer hoog hebben staan, beschikken wij over verschillende certificaten en vergunningen. En om ons vervoer zo veilig en goed mogelijk te laten verlopen:

  • Certificaat Basisveiligheid VCA (iedere werknemer)
  • ADR-certificaat (iedere chauffeur voor tank en stukgoed) voor uitvoering van gevaarlijke stoffen transporten, wagens VLG gekeurd.
  • Geregistreerd bij Niwo voor het vervoeren van afvalstoffen, op VHIB-lijst voor o.a. oud metaal.
  • Periodieke keuringen klemmen, hijskettingen en hijsbanden.
Heeft u een project- of transportaanvraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Offerte aanvragen

Nieuws


27 jul

Nieuwe truck geleverd

Het is alweer een maand geleden dat een mooie DAF XF 480 FTS met HIAB 558 EP-5 + 1 mechanisch deel geleverd. De auto is vrijwel identiek aan de vorige geleverde kraantrekker, met enkele verschillen qua opties en kraanfuncties. De auto zal voornamelijk met grijper gaan draaien voor onze klanten actief in de baggerindustrie.  

18 dec

RTL7 Ondernemend Nederland opnames

Recent waren wij te zien op RTL7, Ondernemend Nederland met een transporten van 3 haspels van 96 ton per stuk. Dit item is hieronder nogmaals gepubliceerd:

20 mrt

Nieuwe, lage trekker

Sinds afgelopen vrijdag hebben wij er een nieuwe trekker bij. Er is dit keer gekozen voor een Scania R450 wegens de extreem lage schotelhoogte na aanpassingen aan het standaardconcept. Zo is in de laagste rijstand de schotelhoogte slechts 92 centimeter, waardoor hoge ladingen met een open megatrailer kunnen worden geladen. Er is gekozen voor een […]

2 aug

Nieuwe modulaire dieplader

Wij hebben recent een nieuwe  zware dieplader in gebruik genomen, een Faymonville Combimax modulaire trailer. De combinatie bestaat uit een 3-assig voorstel, 2 assig middenstel en een 4-assig achterstel. Op deze manier kunnen we veel combineren om in de ideale configuratie met de lading te rijden. De stuurstangen zijn zo afgesteld dat bij het wisselen […]

17 jun

Nieuwe zwaar transport trekker geleverd

Er is vandaag een Volvo 8×4 trekker voor ons bedrijf geleverd met 750 pk. Met een koppel van maar liefst 3550 Nm is deze trekker uitermate geschikt voor zwaar exceptioneel transport. Later dit jaar zal er een modulaire dieplader geleverd worden om optimaal gebruik te maken van een toegestaan terreingewicht van 160 ton.